Pia

Efter att varit hemma med mina 4 barn i många år, var det dags att återgå till arbetslivet. Det blev diverse utbildningar: barnskötare, trädgårdsmästare och nagelteknolog, men jag kände mig aldrig tillfreds. 

Av en slump stötte jag på yogan och började praktisera till och från, men först när jag fann Kundaliniyogan, hittade jag min yoga form. 

Med ett sinne som ständigt ligger steget före med planeringar av livets alla måsten och nöjen, blev Kundaliniyoga min väg till ett lugnt och stilla sinne. Genom kombinationen av yoga, meditation och mantra sjungande, blev jag förälskad; och våren 2016 stod jag som Kundalini- och medicinsk yoga lärare. Idag är jag även utbildad Yin yoga och barn yoga instruktör och har även utbildat mig till Reiki healer. 

Caroline

Jag har under alla år älskat att resa och har därför arbetat inom hospitality branschen för att ha möjlighet att resa och bo över hela världen. 

Min väg mot yoga började för ca 15 år sedan när jag provade på ett yogapass på Friskis & Svettis.

I början var yogan bara en form av motion men sakta men säkert blev det mer som vaknade i mig och den spirituella sidan av yoga och meditation blev mer och mer intressant.  

Efter många år bestämde jag mig för att utbilda mig till yogalärare och valde att gå en Hathayoga utbildning i Nepal i mars 2019. 

Med focus på andningens betydelse och att yogan ska anpassas efter dig själv, kommer jag hålla Hathayoga klasser för alla som vill prova på.  

Jag har även utbildat mig till yinyoga lärare och yinyoga är en underbar yogaform där vi sträcker ut kroppen på djupet.

Jag är även ReikiMaster och erbjuder behandlingar på plats och distans.

 

Kontakt:

0735-297937

moonstoneyoga.caroline@gmail.com 

Yoga studion

Den fina och mysiga yoga studion ligger i en sprudlande trädgård som för tankarna till den hemlighetsfulla trädgården. Du går igenom trädgården för att nå studion och när du stiger in möts du av lugnande musik, levande ljus och en härlig doft av rökelse. 

Vi yogar, mediterar och sjunger mantran tillsammans i en liten grupp med max 14 personer och innan vi skiljs åt dricker vi en kopp yogi te tillsammans. 

Oxie YogaCenter

Kullaholmsvägen 2

23837 Oxie

Mobil: 0708-460601

Email: piawestergren@hotmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/oxieyogacenter/

Instagram: @oxieyogacenter